4 Kasım 2012 Pazar

12. hafta-14.10.2012

Hala bebek temelli bir göbek yok ortada. Aldığım 3 kilonun pek bir açıklaması olmadığını gösteriyor bu göbeksizlik. Yüzümde isilik tipi sivilceler var ve saçlarım çılgınca dökülmeye devam ediyor. Tam 2.5 aydır. Döküle döküle biteceklerini düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkaramıyorum. Sabah bulantısı yok, halsizlik yok, kusma, baş dönmesi vs gibi klasik hamilelik belirtileri yok. Sadece ne zaman yemek yesem, daha önce ömrü hayatımda hissetmediğim bir his. Yemek borum da olabilir, midemin kendisi de emin değilim. Ağrıyı, geçmişe dayalı referansım olmadığı için derecelendiremiyorum. Ağrı dememek gerek belki de, bir huzursuzluk. Erman tek derdin bu olsun diyor ama bana zaten dert olan bu değil sivilceler ve dökülen saçlarmış gibi geliyor.
...
 Dün bütün gün salonda battaniye altında kitap okudum, uyudum, tekrar uyandım, ağladım, uyudum, kitabı bitirdim, acıklı devam kitabı ile devam ettim, uyudum, uyandım ağladım.
...
Dökülen saçlara mı, sivilcelere mi, kitaptaki Frankie’ye mi ağladım bilmiyorum. Battaniyenin yumoş kokusuna bile ağlamış olabilirim. O bile o an bana yeterince acıklı geliyordu.

5 yorum:

  1. aahaaha duygusallıkla alakası olmayan kuzumun o duygusal hallerini yerim ben yeaaaaa ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allam ne duygusallık hem de, bu hamilelik boyunca ağladığım olaylar için ayrıca bi yazı gerekebilir:)

      Sil
  2. canimm ! bir kere doktorum benim de yasadigim hafif agrilar icin "ciddi bir insaat var orada.. normal" demisti.. ;) hakkaten oyle.. duygusalliga baglamani da yerimmmm ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya zaten şimdi alıştık sanırım kalbim de ben de, yazık ama kalbime de kıyamam kan hacmi çıkmış bilmem kaç katına, pompalamak zorlaştı tabi:)

      Sil
  3. canım tebrık ederim geç oldu biraz ama bende hamileyim 10. haftamızdayız bizde şuan, şimdi hafta hafta okumak istıyorum seni...çok tebrik ederim...sağlıkla doğsun bebeişin...

    YanıtlaSil