30 Kasım 2012 Cuma

19. hafta-Kıpırtılar Tekmelere Terfi Etti


Acaba mı acaba mı diye tereddüt ettiğim o minik kıpırtılar sonunda şiddetli tekmelere dönüştü. 
Yüzümde şaşkınlık&heyecan&mutluluk kombosu bir gülümseme, eli sürekli göbeğinde bir acaip canlıyım artık.

Hamileliğin en muhteşem anını seçme girişiminde biraz fazla aceleci davrandığımı da anlamış oldum. Tamam sevgili pozitif test sonucu ve cinsiyeti öğrendiğimiz ultrason randevusunda bir ara görünen minik pipi, sizin yeriniz de ayrı ama bu tekmeler, ahhh o tekmeler

Hareketler ne zaman çoşuyor heyecandan takibi tam yapamadım ama, nar yedikten sonra, arabada Nil'in bu mudur şarkısına ben o çirkin sesimle eşlik ederken ve şirkette ciddi ciddi iş konuşan bir arkadaşı dinlerken tekmelerini savurduğuna göre sanırım kafasına estikçe takılıyor bizim oğlan. 

Çok acaip ya bizim oğlan diye birinden bahsediyorum, tekme filan diyorum, durun ben bi uyuyum uyanıyım bakıyım hala burdamıymışız biz.

14 yorum:

  1. ehehehe bebiş şimdiden nelerden hoşlanacak belli ediyor:p bu arada tam yarılamışsın kiiii 19. hafta, ne cabuk geciyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim şarkı söylememden hoşlanmadığını hissediyorum ben ama nar seviyor sanırım haklısın:)
      Ve evet yahu yarısı oldu nerdeyse, ay çok heyecanlı:)

      Sil
  2. ahhh o tekmeler:))) nasıl güzel, nasıl özel bir histi:)) O dönem tek üzüldüğüm şey eşimin böyle şeyleri hissedemediğdi:( Hiç bir şekilde nasıl bir şey olduğunu da açıklayamıyorsun ya, sadece senin ve bebeğinin arasında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya simin onu yazacaktım unuttum. Ermana anlatıyorum eli karnımda bişiler hissediyo da böyle gözleri faltaşı gibi açılıyor bi tekmeye denk gelince ama dışardan hissettiği ile benim hissettiğim sey karsılaştırılamaz eminim. Babalara gerçekten yazık, bunu yaşayabilmelerini çok isterdim ben de:)

      Sil
  3. :):) ne gzel bir mutluluk çook heyecanlısın sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de ne heyecan, kalbimin kütürdüsünü duyuyorum bazen:)

      Sil
  4. agzını burnunu yemek icin sabırsızlanıyorum Süloooooo <3 evet ben ona sülo diycem:P
    tekme atan bacaklarındaki butları özellikle soslu olarak alıcam yemeklerimin yanında ^,^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya but meselesi beni de şimdiden sos arayışlarına soktu asişcim, bence iki koldan arayalım en güzelini ancak buluruz:P

      Sil
  5. funda hanım merhaba.. bloklarınızı uzunca süredir takip ediyordum ancak ilk defa yazıyorum. öncelikle tebrikler bebek haberi için :) ben de 23. haftalık hamileyim. nara oğlunuzun tepki verdiğini söylemişsiniz ben biraz kaygılandım zira fazla nar yenmesi rahim kaslarına süper bir ivme kazandırıyor, ilk zamanlarda düşük riskine bile sebep oluyor, umarım fazla yemiyorsunuzdur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ömrü hayatımda yediğim narın toplamındna fazlasını yedim sanırım hamilelikte. Sizin yorumunuzu okuyunca da başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hissettim. Araştırdım sordum soruşturdum, herşeyin fazlası gibi narın da fazlası zarar sonucuna ulaştım. Uzun zamandır yemedim. Bu yorum için teşekkür mü etsem beni biraz fazla teleşlandırdığınız için kızsam mı bilemiyorum şu an:)

      Sil
  6. Biri toplantıda sıkıcı şeyler anlatırken aniden tekmeler gelirdi, bir anda dünya değişir tutamadığım bir şekilde gülümser ve eğlenceli başka yerlerde gezerdik birlikte:)) Çok heyecanlı çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fena bir durum o. Biri süreç diyo metrik diyo, takım planı filan diyo, oğlan içerde su balesi yapıyo:))) Çok saçma ve çok güzel <3

      Sil
  7. harıka bır mutluluk ve huzur saglıkla doğsun ınsallhh

    YanıtlaSil