26 Mayıs 2013 Pazar

20


20. günümüz bugün heyecanlı yavru tavşanım.

Kaka yaparken tam bir süperkahraman gibisin. Ellerin kolların bir ileri bir geri, bir yukarı bir aşağı. Ve o  muhteşem sesler. Benim sana gururla bakan bakışlarım. Senin sakinleşen ve beyazlaşan kırmızı minik suratın. Mutluluğun tablosunu çizdik mi, çizdik.

Bazen ben uyuyorum ve senin açlığınla orantılı hızlanan nefes alışverişlerinle uyanıyorum. Ev ahalisinden biri uçarak seni bana yetiştirmeye çalışıyor. Sonra senin heyecandan elin, kolun, dilin birbirine karışıyor ve ağzınla bir türlü hedefi yakalayamıyorsun. Ben oracıkta seni yiyip bitirmek istiyorum. Heyecanlı yavru tavşanlığın tam olarak buradan geliyor. Sonrası uzun uzun copcopcopcopp.

Altını değiştirirken dünyanın en sakin bebeğisin. Bir kere kafana tam isabetle çişini yapmış olabilirsin ama o da bizim hatamız. Her alt değiştirmede ne aradığımı bilmiyorum ama bezini açıp ne var ne yok diye bakıyorum. Sonra da elimle bezi tartıyorum. Ne kadar ağırsa gururum o kadar büyük. Aptal mıyım neyim.

Rüyanda bazen çok acıklı bazen de çok komik şeyler görüyorsun. Acıklıysa derin derin iç çekip, komikse de çapkın çapkın gülümsüyorsun. Sonra ellerin göğsünde, parmaklar maniküre hazır pozisyonda açılmış, alt dudak yer çekimine karşı koyamaz vaziyette uyuyorsun. Seni uyutmanın bütün zorluğuna rağmen o sahne öyle cezbedici ki benim için, seni uyandırmak pahasına cop diye öpüyorum. Sonra bir saat daha uyutmak için uğraşıyorum.

Çok yoruldum ve çok mutluyum.

 Çok zor ve çok muhteşem bir 20 gündü.

Teşekkür ederim bal oğlum, süt kokulum.

Ağzını burnunu yemek istiyorum.

17 yorum:

  1. duygularınızı ne kadar güzel anlamışsınız.Benimde prensesim 3 aylık oldu bugün aynı heyecanları yaşıyoruz.Hızla büyüyorlar yetişilemiyor.sevgiyle kalın bal oğlnuzuda öpün benim yerime

    YanıtlaSil
  2. doğum maceranı anlatmayı unutmaa süt kokulunun annesi :) merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. 13+6 haftalık bi gebe olarak o anları iple çekiyorum

    YanıtlaSil
  4. Ben de ne zaman yazacaksın diye bekliyordum;))) merak ediyoruz fırsat buldukça yaz bişiler.....

    YanıtlaSil
  5. sapsal ! gune aglayarak basladim.. Cok tatlisin.. cok tatlisiniz.. Senin o guzel duygularini severim ben... Harika bir annesin.. 20 gun bunu anlamaya yeter de artar bile.. Cok mutlu olun ! Ask yasayin saatlerce... Kokusunu icine cek her firsatta.. O da seninkini.. Ahh ya ! nefissiniz.. cok duygulandim..

    YanıtlaSil
  6. duygularını nasıl güzel ifade etmişsin, maşallah size:))

    YanıtlaSil
  7. Sanki üç ay önceki beni ve oğlumu anlatmışsın okadar benzerki:). Süt kokulunla hep mutlu ol :)

    YanıtlaSil
  8. gözlerim yaşarıyo, tüylerim diken diken oluyo senin oğluşunla diyaloglarını okuyunca <3
    o ıkınırkenki halini yakından görmek ve yakından katıla katıla gülmek istiyorum annesi <3
    ps: dikkat ettiysen butlardan yeme, popoyu mıncıklama atraksiyonlarına henüz girecegimden bahsetmedim. onu ilerleyen zamanlara saklıyorum, azcık büyüsün tadını çıkara çıkara mıncırcam çünkü :)))

    YanıtlaSil
  9. 19 haftalık bi gebe olarak bunları okumak süper geliyo..yazmaya devam et lütfen çünkü ben ömrüm boyunca hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım..sen doğumdan sonrasını yazdıkça ete kemiğe bürünüyo sanki gelecek!
    yerim ben o küçük adamı! :)

    YanıtlaSil
  10. çok tatlısın Funda ^.^ Anne olunca daha da tatlı oldun <3 Demir oğlanın yanaklarından bi sıkım da ben alırım :*

    YanıtlaSil
  11. Ama biz bütün gebelik haftalarına tanık olan izleyiciler olarak doğumu da merak ediyoruz.. Hem bu tip gebelik yazı dizilerinin en önemli bölümleri doğum hikayeleridir, paylaşmak istemezseniz saygıyla karşılarım ama bence yazmalısınız zira biz her ayrıntıyı buradan takip etmeye alışkındık, sevgilerlee :)

    *Bu arada kirpikleri çook can yakacak, benim oğlumun ki de böyle ince ama çok uzundu ama biraz büyüyünce inanılmaz bir hal aldı, uzun kirpikli bebekler nedense insanları çırdırtma derecesinde etkiliyor :)

    YanıtlaSil
  12. oyyy çok duygulandım Allah analı babalı mutlu şanslı huzurlu sağlıklı bir ömür versin.

    YanıtlaSil
  13. ne kadar güzel anlatmışsın..mutluluk sağlık sizinle olsun

    YanıtlaSil
  14. 41 milyon kere maşAllah :)

    YanıtlaSil
  15. Benim günlüğümdeki satırlar bunlar! Bez tartmaya kadar! ve aynı heyecanlı yavru tavşan!Maşallah size!
    Çiş hadisesi zor, 3 aylık oldu benim kuzum ve hala kaşla göz arasında hallediyor işini:)Ne kafası, ne koltuk, ne parkeler, ne üstümüz başımız kaldı, artık koruma kalkanı ile çalışıyoruz:)
    Sağlık ve huzur sizinle olsun.
    Son olarak kirpikler için ayırca 41.5 kere maşallah!

    YanıtlaSil
  16. Aklıma ne geldi biliyo musun, ben doğumdan sonra sana ne hissettiğimi anlatmaya çalışırken. hem zor hem kolay gibi çelişkili şeyler söylemiştim sen de tuhaf konuşuyosun bana karışık geldi falan demiştin:)) En güzel günlerin bunlar:)

    YanıtlaSil
  17. kirpiklerine maşallah :) Funda Demir oğlan çok tatlı. Erim'de kendi suratına işemişti hemde ilk doğduğu gün:P

    YanıtlaSil