4 Mart 2014 Salı

Sevgilim


Artık başını yastığa koymak yerine göğsüme koyup uyuyorsun. Bir elin boynumda ya da yüzümde. Bacağını üzerime atıyorsun. Bazen de bana sırtını dönüp babana sarılıyorsun. Kolumu üzerine atıp, arkadan sarılıyorum sana. Ne var bunda, niye uzun uzun anlatıyorsun deme. Büyüdün küçük sevgilim, onu diyorum. Değil 3, 5 satır bunun üzerine roman yazarım diyorum. 
Çok, çok, çok seviyorum.


Buraya yazmayı özlüyorum.
 Uykusuz, yorgun, bir uzun banyoya hasret ama yine de herkesten mutlu analar. Nasılsınız?

11 yorum:

  1. Evet yorgunuz ama bir o kadar da mutluyuz ve hatta gulmekten kiriliyoruz bazenleri de :) bugun bizim kiz gun boyu kabiz agrisindan az uyudu biraz neselensin diye pilates topu uzerinde beraber ziplamaya basladik bu kikirdiyordu birden gogsume yatti ses kesildi filan dedim acaba korktu mu bir baktim ki uyumus ;) uyutmada yeni bir yontem bulundu sayesinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Demir daha çok küçükken kucağıma alıp pilates topunda sallanıyodum. Dikişlerim filan yamulmuştu fazla zıplamaktan:) Seviyoruz ailecek pilates topunu.

      Sil
  2. Ne güzel anlatıyorsunuz her anne birazda teyzeler bu duyguları yaşıyor ama herkez sizin gibi cümlelere dökemiyor yazılarınıza hastayım 👏
    Sena

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena ben de senin yorumlarının hastasıyım <3

      Sil
  3. :) Beraber mi uyuyosunuz? Napmak lazım beraber uyumaya alışmak ve alıştırmak mı?Ayrı odasında uyutmaya alıştırmak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk gelişimcimize göre ayırmalıyız yatakları. Ama gönül ferman dinlemiyor:)

      Sil
  4. iyiyiz balım sen de iyisin inşallah:) Bu arada o battaniye altından kafasını çıkaran varlık var ya te Allahım nelere kadirsin dedirtiyor. Bir de ben hep bekliyorum yazmanı çok seviyorum burayı evimmiş sanki bu blog, içimdeki eve de anaya da bebeğe de hitabın hoş, takdire şayan:P selam olsun sana sevgili anam, çilekeş anam, güzel anam hahaha:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Tizimmm burası senin evin tabi ki, sen benim gönlümün en birinci annesi değil misin, evin de blogun da tapusu sana feda olsun!

      Sil
  5. iyiyim bebişim nolsun. ben de Erman'ın gelmesini bekliyodum bi beş dakka duşa girebilmek için:)))
    ama o kadar yorgunluguna, bizi bu kadar herşeyden mahrum bırakıyo olmalarına ragmen nasıl da seviyoruz diimi yaa ^.^
    büyümelerini bi yandan delice istiyorum iletişim kurabilmek adına. bi yandan da hep süt koksunlar, hep böyle şapşik kalsınlar, kucak bebesi olarak hayatlarına yumuşacık devam etsinler istiyorum <3 offf kafam fena karışık..
    okurun özel istegi: saçaklı kafasını öper misin benim için şişko ayaklının? <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaa sana doğum gününde dolu küvette yarım saatlik banyo hediye etcem bebişim. Üzerine bir masaj bile ayarlayabilirim belki kim bilir:P
      Saçaklarından öpücem küçük herifimi memnuniyetle:)

      Sil
  6. Düşünüyorum da Demir'den önce de hiç fena bir hayatım yoktu ama ömrümün en güzel anı Demirin koynumda terleye terleye fısır fısır uyuduğu anlar sanırım. Ben de iyiyim:)

    YanıtlaSil