29 Ağustos 2013 Perşembe

4.ay*


Tam oturayım bebekli hayatın biraz da acı gerçeklerinden, olmadı şakalı komiklilli hallerinden bahsedeyim diyorum. Hoop Demir bana bi gülüyo. Ben oracıkta eriyorum, bitiyorum dünya üzerinden silinip yok oluyorum.

4. ayda sanki Demir bebek değil başka bişi oldu. Yani bebek de cin gibi bir bebek artık. Duyular maksimum açıklıkta. Şimdiye kadar sadece beni duysa O'na yetiyormuş gibi duran oğlum, şimdi alt komşunun kapı çarpma sesine kulak kabartıyor. Omzuma başını koyup uyuyan minik yavrum, şimdi kafası dimdik etrafta ne var ne yok sürekli evi inceliyor. Ne zaman emzirmek istesem sesini çıkarmayan uzlaşmacı kişilik şimdi sadece kendi istediği(muhtemelen gerçekten aç olduğu zamanlarda^^) beslenmek istiyor. Kendisini güldürmek için uğraş veren faniler arasında sadece gerçekten komik bulduklarına gülüyor.
 Karakterini ortaya koyuşunu sevdiğim, prensip sahibi çocuğum benim. 
(dedi ve eridi)



Bu jean gömleği aldığım günü hatırlıyorum. Dünyanın jean gömleği en iyi taşıyan oğlunun annesi olacağımı bilmiyordum tabi. Bilsem al sana bi eriyip bitip yeryüzünden silinme hikayesi daha.
*3 ay, 23 gün

14 yorum:

  1. Henüz anneliğin yakınından geçmesem de sizi gördükçe benim bile içim içime sığmıyor.. Sağlıkla, mutlulukla kalın hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende gereksiz bi çoşku var sanırım. Görmemişin bi oğlu olmuş hikayesi:P

      Sil
  2. Ayyy alllahımmmm o ne giyse yakışır, etrafındaki herkesi eritip bitirir.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. senin hep eriyik halde olman gerekir diye düşünüyorum^^

      Sil
  4. canina yandigim ! dunyanin en guzel jean gomlegini tasiyan bir ogulun annesi olmanin anlamini bilirim lakin enguzel mayoyu totosunda tasiyan cibil bi oglum var benim de :P heheh annelik eriyip bitmekle gecip gidiyor.. biz de max keyif alip doya doya yasayabiliyorsak iste o zaman tamamiz Fundam ;) severim sizi ikinizi de cokca ! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh o mayolu sarı oğlan çocuğuna getirmeyecektin lafı. hoop eridim^^

      Sil
  5. ayyyyy çok yakışıklıııııııı bu :))

    YanıtlaSil
  6. ya gülsem mi, duygulansam mı, sarkan yanaklarda senlen birlikte eriyip bitip kayıplara mı karışsam bilmiyorum. bazenleri kadam çok karışıyo! :D
    ama özetle şunu söyleyebilirim, bu oğlan bir harika dostum! ❤ jean gömlekli yada çıplak, her haline kurban ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen bi süre erime bebişim, ocak sonu toplu erime törenlerine kadar katı halde kalmanı reca edicim:)

      Sil
  7. Ben de senin hamileliğini öğrendiğim günü ve tepkimi dün gibi hatırlıyorum, vay anasını kocaaa 1 yıl mı geçmiş üzerinden ve iyi ki geçmiş de saçlarından girdap oluşmuş, bal yanaklı Demir oğlan olmuş <3 Çok yakışıklısın serseri oğlan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fido bu girdap işini çözsen çözsen sen çözersin, bi el at:P

      Sil